Ett gott skratt förlänger livet...

Om...

Runt 1996 fick jag mitt första e-mail till den då nya mailadressen. Det dröjde inte länge efter det som den första roliga historien fann sin väg till min e-mail box. Roliga historier och texter dök upp och några e-mail prenumerationer på det, just på roliga historier, gav än mer skratt. Efter ett tag började jag samla ihop några av dom varje vecka och skicka ut till mina vänner och kallade det "Måndags brev". Några personliga rader om vad som hänt mig sista veckan stod också med. (Detta var långt innan bloggar och Facebook) Det hela uppskattades mycket. Flera år efter att jag hade skickat mitt sista måndagsbrev frågades det om jag glömt att skickat mitt måndagsbrev till just dom.

Dom personliga delarna delger jag idag på andra sätt till mina vänner, men dom roliga historierna vill jag gärna dela med mig till er alla. Jag har närmare 5000 st historier samlade idag, och då är det bara dom svenska. Ytterligare ca 2000 engelska skämt ligger och bara väntar.
Jag hoppas att det nu inte bara blir jag som lägger in mina historier på denna sidan utan att ni läsare också kan bidra med många.
För att det inte ska bli dubbla så finns det en liten kontroll på sidan som jämför den text man försöker lägga in med alla dom som redan finns inlagda. Datorn är dum och kan i många fall anse att det du försöker lägga in redan finns, men försök då spara igen, ibland gör datorn en ny bedömning och inser sitt misstag.

Jag har valt att ha allt sökbart för att man lätt ska kunna hitta ex. ett bra skämt till bröllops-talet, till puben inför polarna eller bara därför att man glömt själva poängen på en historia.
Jag hoppas ni får lika mycket glädje av denna sidan och av historierna på den som jag har haft, och som jag fortfarande har åt många av dom. Är det allvarligare saker, ska det liksom allt annat, rapporteras till berörda myndigheter.
(Det är av den anledingen jag kräver e-mail om du vill lämna en rolig historia.)
Finner du något du anser anstötande, eller av annan anledning värt att nämna eller påpeka, ber jag dig först tala om det för mig via min e-mail adress, fun@axplock.com.

Vill du läsa mer om mina tankar och åsikter om Historier, läs då mer här.

Huvudide, Ägare

Torgny

Design

Mike Yarmish
Svinus zoekmachine
Torgny

JavaScript

Erik Bosrup
Torgny